EAT ME! - 12x High protein bar

Syntech Nutrition EAT ME! is een uitgebalanceerde premium eiwitreep, die 20g eiwit, 3g L-Leucine en 4,8g vezels bevat.

Omhuld met chocolade aan de buitenkant en met een unieke, luchtige en knapperige textuur aan de binnenkant, EAT ME! High Protein Bar biedt een perfecte balans tussen een hoog eiwitgehalte en een ongeëvenaarde smaakbeleving. Het bevat geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Vanaf € 20,90 Normale prijs € 27,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
EAT ME! - High protein bar

Syntech Nutrition EAT ME! is gemakkelijk en handig bij de hand te houden, het is een geweldige optie voor de atleet on-the-go, voor de fitness liefhebber die op zoek is naar extra eiwit, of voor iedereen met een drukke en actieve levensstijl die de maximale voeding nodig heeft met een minimale inspanning.

Syntech Nutrition EAT ME! kan op elk moment van de dag geconsumeerd worden, je kan eten is als maaltijd-alternatief, als lekker tussendoortje, of als pre- of post-workout.

Geschikt voor:

  • Sporters of iedereen die op zoek is naar een lekkere en gemakkelijke manier om hun eiwitinname te verhogen.
  • Atleten of iedereen die behoefte heeft aan een snelle, volledige portie proteïne, waar en wanneer dan ook.
  • Atleten die proteïne vóór hun training willen opvoeren, of die het herstel na de training willen maximaliseren.

De actieve ingrediënten per reep (60g):

  • Time-Release Proteïnen Blend

Een krachtige blend van snelle (Wei), medium (soja) en trage (caseïne) proteïnefracties.

Elke reep levert een totaal van 20g eiwit, de minimale dosering die nodig is om de spiereiwitsynthese op gang te brengen en als zodanig bij te dragen aan de groei en het behoud van droge spiermassa.⁽¹⁾⁽²⁾⁽³⁾

  • L-Leucine

L-Leucine is een van de drie vertakte keten aminozuren (BCAA's) en wordt beschouwd als het meest waardevolle aminozuur als het gaat om het stimuleren van de eiwitsynthese. Onderzoek heeft aangetoond dat er minstens 3 gram L-Leucine nodig is om de eiwitsynthese in de spieren te activeren en te maximaliseren.

  • Prebiotische Vezels

Elke reep levert 4,8 g vezels, waaronder het prebiotische Fructo-Oligosachariden.  

  • Steviolglycosiden

Stevia staat bekend als een van de beste natuurlijke zoetstoffen en wordt vaak aangeprezen als een veilige en gezonde suikervervanger. Stevia is 250 tot 300 keer zo zoet als suiker, maar levert geen calorieën op.

/// Gebruiksaanwijzing: Eet een reep als proteïne tussendoortje, of 1,5 uur voor je training of direct na je training.

/// Ingrediënten: Proteïnen Blend [Weiproteïnen Concentraat (melk), Sojaproteïnen Isolaat, Melkproteïnen Isolaat (80% Micellair Caseïne, 20% Wei)], Cacao – Melk Coating [Suiker, Volledig Gehydrogeneerd Palmvet, Cacao Poeder, Weiproteïnen Poeder (melk), Magere Melkpoeder, Emulgator (Koolzaad Lecithine)], Zoetstof (Sorbitol), Fructo-Oligosachariden, Bevochtigingsmiddel (Glycerol), Kokosnoot Olie, Glucose, Runder Collageen, L-Leucine, Geëxtrudeerde Graan Crisps [Rijstgriesmeel, Tarwebloem (gluten), Maisgriesmeel, Suiker, Emulgator (Mono- en Diglyceriden van Vetzuren)], Magere Melkpoeder, Bevochtigingsmiddel (Polydextrose), Weiproteïnen Poeder (melk), Emulgator (Koolzaad Lecithine, Mono- en Diglyceriden van Vetzuren), Natuurlijke Smaakstof (Cookies), Zuurteregelaar (Citroenzuur), Zoetstof (Steviolglycosiden).

 

Voedingswaarde

Per  100g

Per reep 60g

Energie

395 kcal/1655 kJ

237 kcal/993 kJ

Vet

-       Waarvan verzadigd

14,8g

12,8g

8,9g

7,7g

Koolhydraten

-       Waarvan suikers

-       Waarvan polyolen

36,2g

14,9g

15,6g

21,7g

8,9g

9,4g

Vezels

8,0g

4,8g

Eiwitten

33,3g

20,0g

Zout

0,30g

0,18g

 

/// Wetenschappelijke Referenties:

  • TaylorLW et al. Eight weeks of pre- and postexercise whey protein supplementation increases lean body mass and improves performance in Division III collegiate female basketball players. Appl Physiol Nutr Metab. 2016 Mar;41(3):249-54.
  • VolekJS et al. Whey protein supplementation during resistance training augments lean body mass. J Am Coll Nutr. 2013;32(2):122-35.
  • European Food Safety Authority. Protein contributes to a growth in muscle mass. EFSA Journal 2010;8(10):1811.